Tandimplantat

Ditt leende blir som nytt

Tandläkare ser över dina tänder i Sundbyberg

Är det dags för det årliga besöket hos tandläkaren? Gå till en tandläkare i Sundbyberg som du kan känna dig trygg hos. Där utför de flera olika behandlingar.

Det kröp i kroppen för Elsa, sedan hon flyttade för tre år sen hade hon inte varit hos tandläkaren en enda gång och nu var det dags. Elsa hade hittat en klinik i närheten av sig, som hon bara hade hört gott om. Trots det kunde hon inte hjälpa att ha ångest och rädsla inför besöket, tandläkarbesök var något av det värsta hon visste.

Dagarna närmade sig med stormsteg och Elsa blev inte mindre nervös. Hon försökte förbereda sig mentalt så gott det gick, men insåg att hon nog fick handskas med stressen. När dagen var kommen, gick det faktiskt bättre än förväntat. Redan i väntsalen fick hon en lugn och härlig hemkänsla i sig.

Grundlig undersökning hos tandläkare

Eftersom Elsa aldrig hade varit på Esplanadkliniken så började dem med att göra en vanlig hälsodeklaration. Där gick de igenom om hon hade sjukdomar eller tog mediciner. Nästa steg var att göra en röntgen av tänderna. För Elsa som hade tandläkarskräck gick det bättre än förväntat.

Med lugna och kompetenta människor omkring sig, så kunde upplevelsen trots allt bli bra. Elsa hade aldrig gått till en privattandläkare innan, men efter detta besöket var hon helt fast, där skulle hon fortsätta gå så länge hon kunde. Med lite mer regelbundna besök hos tandläkaren, så kunde hon också slippa jobbiga och smärtsamma behandlingar.

29 Apr 2023