Tandimplantat

Ditt leende blir som nytt

En liten koll hos tandläkaren

Var det längesedan du var hos en tandläkare i Malmö kan det vara dags att boka en tid. Det är viktigt att hålla koll på tandhälsan så att man inte drabbas av några överraskningar senare.

Förhoppningsvis, och för det mesta, kommer man undan med en kontroll. Du bokar tid för undersökning på kliniken, de tar bilder, kanske tar bort tandsten och sedan är det klart. För den händelse att det inte är helt bra, får du komma tillbaka på återbesök och då kan det kanske bli en liten lagning. Det är en hälsokontroll för dina tänder, och det är bra att du regelbundet låter en tandläkare i Malmö titta på tänderna, för säkerhets skull.

Borsta noggrant och regelbundet

Vi vet så väl hur noga det är att vi jobbar på med tandborsten, men ändå är det lätt hänt att man slarvar med det. Hälsan tiger still säger man ofta, och så länge tänderna är perfekta varje gång man gör en tandkontroll, blir man lite bortskämd med det. Man släpper på vaksamheten och tror att man har tänder som inte kan gå sönder. Kanske slutar man att gå på kontroller bara för att det inte behövs.

Sedan när man väl går dit har man flera hål som man får lägga pengar på att laga. Hade man hållit fast vid sina rutiner kanske det inte hade gått så långt. En regelbunden kontroll hos din tandläkare i Malmö är lika viktig som att göra en besiktning av bilen. Tänderna ska du ju behålla hela livet.

9 Aug 2021