Tandimplantat

Ditt leende blir som nytt

Hitta en klinik för dig

Tandläkarbesök är ofta känsligt för många. Det kan innebära en stor stress och rädsla. De flesta kliniker tar stor hänsyn till det och gör vad de kan för att du ska känna dig trygg vid besöket.

Har du redan en tandläkare du känner dig trygg med? Är du en av de som gått till samma klinik sedan du var liten? Att ha en bra grund gör det enklare, men givetvis kan man ändå ha tandläkarskräck.

Det finns tillfällen då man inte kan vända sig till sin ordinarie tandläkare. Detta är om du behöver akut hjälp med tandvärk eller någon skada som uppstått. Det kan ske på tider din tandläkare inte har öppet på, men det är inte heller alltid man kan få en tid samma dag. Akuttandläkare erbjuder akuttider både sena kvällar och helgdagar. Helst vill man slippa behöva gå akut, men det är dessvärre inget man kan styra över.

Akuttandläkare nära dig

Idag har vi turen att ha många olika kliniker att välja mellan, både Folktandvården och privata kliniker. Dessa erbjuder samma sak - tandvård. För att kalla sig för tandläkare har man gått samma utbildning och har samma sorts kompetens. Du kan med andra ord känna dig trygg om du behöver göra ett besök hos en akuttandläkare i Stockholm eller någon annan stad.

I nästan varenda stad kan vi hitta de som erbjuder akut tandvård. Är du en av de som lider av tandläkarskräck kan du redan innan ha kontakt med kliniken. Det kan underlätta besöket om du behöver akutvård.

9 Feb 2021