Tandimplantat

Ditt leende blir som nytt

I Alby finns en tandläkare som kan trolla bort kaffet från dina tänder

Dricker du mycket kaffe? Inga problem – du gör ju som du vill! En tandläkare i Alby kan hjälpa dig med den tråkiga färgen så att dina tänder glänser igen.

Har du för det mesta druckit tretton koppar kaffe redan vid lunch? Ingen klandrar dig men dina tänder kanske har sett bättre dagar. Kaffe och te har ju en tendens att lämna en viss permanent nyans av brunt eller grått på de annars skinande vita tänderna. Ingen blir glad av det.

Du kanske tycker att det är onödigt att lägga tid och pengar på en rengöring av tänderna. Men om du överväger att sluta dricka kaffe bör du tänka efter. Det finns nog en orsak till att du gillar kaffe. Utan att gå in på anledningarna kan det vara värt att satsa på estetisk tandvård istället.

En tandläkare kan få dina tänder att gnistra

En tandläkare i Alby kan hjälpa dig att återställa tänderna till skinande vita. De kommer att bli lika glänsande som ditt humör efter första koppen kaffe på morgonen. Eller efter tredje eller fjärde koppen – ingen är här för att döma dig. Du vet bäst vad som fungerar för dig.

Du bryr dig troligtvis om hur resten av kroppen ser ut så varför inte bleka tänderna? Ge dig inte på att bleka dem själv, eftersom det kan sluta i att dina tänder förstörs. Tandläkaren i Alby kan visserligen hjälpa dig med det också men det är bättre att ta det säkra före det osäkra.

21 Mar 2023