Tandimplantat

Ditt leende blir som nytt

Lätt att le med estetisk tandvård i Malmö

Ibland vill man mer än bara åtgärda karies. Grundläggande tandhygien kommer först men sedan vill många slippa felställda och missfärgade tänder. Estetisk tandvård i Malmö löser problem.

Vad är egentligen estetisk tandvård? Definitionen är väl egentligen att göra saker med tänderna som inte är strikt medicinskt nödvändiga. Gränserna är dock ganska suddiga. Snedställda tänder kan definitivt ställa till med problem bland annat med att tugga. Missfärgade tänder kan tyda på sjukdomstillstånd.

De vanligaste behandlingarna som utförs, handlar om färg och om tändernas placering. Mycket glesa tänder eller tandluckor kan ha olika orsaker. Om någon vill göra något åt saken kommer personen antagligen att må bättre rent allmänt när det hela är ordnat. När man fått brungula tänder skäms många och slutar le öppet – och hur skadligt detta är mentalt ska vi inte tala om.

Estetisk tandvård är för alla

Endast man själv kan avgöra om de problem man har behöver åtgärdas. Däremot är det klokt att ta kontakt med en tandläkare och diskutera igenom situationen. Vad gäller felställda tänder kan en undersökning svara på frågan om vad som går att fixa. Hur kommer slutresulatet att se ut och kommer du bli nöjd?

Tandfärg som upplevs som “ful” kan åtgärdas via blekning eller skalfasader. Oftast vill vi inte se ut som en annons för tandkräm utan bara något åt det hållet. Även där kan tandläkare svara på hur väl det kommer att fungera. Tandfärg kan bero på rökning och då återkommer problemet efter ett tag. Mer om estetisk tandvård på denna sida: estetisktandvårdmalmö.se 

23 Oct 2021