Tandimplantat

Ditt leende blir som nytt

När du behöver en tandläkare

Har du någonsin hört talas om någon tandläkare som är medveten om att alla inte har råd att gå till en tandläkare? Som medvetet lägger sina priser lägre än alla andra? Inte det? Då har du inte hittat till Solna Dental som är tandläkare för alla boende i Bromma, Solna, Sundbyberg eller i Hallonbergen och i norra och västra delen av Stockholm.

På denna tandläkarmottagning kan man både få förstklassig tandläkarbehandling. Man får både ordinära tandundersökning, röntgenundersökning och estetisk tandvård. Här kan man få både bettskena, tandkrona, skalfasad, kompositkrona. Har man inga hål kan man i stället få förebyggande behandling.

Möjlighet till akuta tider snabbt

Får man plötslig tandvärk kan man vilja få komma till en tandläkartid så snabbt det bara går. På Solna Dental har de akuta tider som är vikta för alla som behöver en tandläkare oväntat. Skulle man ha oturen att få både en svullnad och feber på grund av en infektion i sina tänder, kan man få komma till en tandläkare som kan skriva ut penicillin och ta bort den tand som gör ont och som har infekterats. Tar man kontakt med Solna Dental så snabbt som man har fått problem med sin tand, så kan man få en tid inom 24 timmar.

Därför kan man få tandvärk

Får man tandvärk får man oftast det för att till exempel en visdomstand har vuxit snett, och kanske har vuxit snett och man har inte kommit åt att borsta bort smuts och sådant. Har man då haft en smutsig tand i flera dagar kan man få karies, och går karies långt in i tanden, kan den nå pulpit, tandnerven, som är den del av tanden som man har känsel i. Då måste man ta bort hela tandens rotkanal och fylla den med komposit.

Prislista för olika tandbehandlingar

Det är inte alltid möjligt att få en tid akut för en rotfyllning. Men man bör alltid få en tid för att få penicillin och en bokad tid då man tar itu med problemet med karies i pulpit. En vanlig tandundersökning kostar 845 kronor, en undersökning med röntgen kostar 1050 kronor, en akut behandling kostar 845 kronor, tanduttagning 1350 kronor, rotfyllning kostar 3900 kronor, en bettskena 3850 kronor och en kompositkrona kan kosta 2350 kronor. En bettskena kan man behöva om man biter ihop sina tänder under natten. Då kan man behöva en bettskena som gör att käken slappnar av istället för att bita ihop käken.

27 Oct 2019