Tandimplantat

Ditt leende blir som nytt

Kom ihåg dina tänder mitt i flytten till Solna - hitta en tandhygienist nära dig

Om du är nyinflyttad i Solna är det dags att hitta en bra tandvårdsklinik. På tandvårdskliniken kan du få hjälp av både tandhygienister och tandläkare, som tar hand om olika tandbesvär.

Du har nyss flyttat till Solna, och du har fullt upp med att lära känna ditt nya område. Var ligger närmaste mataffär, och var går den bästa promenadslingan? Vilka fritidsaktiviteter finns för barnen och vilken restaurang är bäst för lördagkvällens utemiddag? Glöm inte bort, mitt i all research om ditt nya område, att också kolla upp vilka tandvårdskliniker som finns i närheten. Det kan vara bra att ha koll på nästa gång du behöver besöka en tandläkare eller tandhygienist i Solna.

Vilken tandvårdsklinik ska du välja?

Du kan välja att gå antingen till Folktandvården eller till en privat tandvårdsklinik. Folktandvården finns i hela landet, men de privata klinikerna kan vara små kliniker som bara finns på en plats. Det finns många parametrar som kan spela in när du väljer tandvårdsklinik. Kanske är det viktigt att ha nära till kliniken, så att du kan ta dig dit till fots. Eller också är priset det viktigaste. För ja, det kan faktiskt skilja sig åt mellan olika kliniker. Känner du viss tandläkarrädsla prioriterar du kanske istället att hitta en tandvårdsklinik där det finns förståelse för rädslan. Fråga gärna någon du känner i området vilken klinik som de går till, och läs på om de olika alternativen så att du hittar rätt klinik för dig.

14 Aug 2021