Tandimplantat

Ditt leende blir som nytt

Tandvård Malmö är en investering

Tandvårdsstödet och tandvård i Malmö gör det möjligt för alla som vill att ta hand om sina tänder förebyggande för att undvika akut smärta eller andra problem som det kan bli med en tand.

Att ta hand om sina tänder är en investering i hälsa och välmående. Går man regelbundet till sin tandläkare eller tandhygienist kan man slippa väldigt mycket problem. Det behöver inte bli så dyrt heller eftersom tandvårdsstödet betalar en del av kostnaden.

Det som kan bli dyrt är att inte gå till tandläkaren, även om man kanske känner ett motstånd. Som med alla saker som man behöver göra, så växer de om man sopar dem under mattan. På en mottagning som utför all sorts tandvård i Malmö är man medveten om att det kan kännas oroligt att visa sina tänder.

Man har därför särskilt utarbetade metoder för att göra besöket så tryggt och lugnt som möjligt och det brukar ge resultat. De flesta upptäcker att obehaget försvinner och tandvård blir naturligt.

Det finns olika sorters tandvård i Malmö

Antingen kommer man bara för att se över tänderna och ta bort tandsten eller så har man problem med en tand. På på en mottagning kan man hantera alla behov av vård.

Tandläkaren arbetar med att slipa bort karies, sätta in tandimplantat, bryggor och stifttänder. Andra behandlingar som blekning, skalfasader och putsning av tandsten görs i samråd med en tandhygienist. All tandvård på en klinik skall utföras av personal med gedigen utbildning och svensktillverkat material av hög kvalitet för att ge ett hållbart resultat.

14 Nov 2021