Tandimplantat

Ditt leende blir som nytt

Tur att man kan få gjort tandimplantat i Jämtland

När oturen var framme en fredagskväll i Krokom så skulle räddningen visa sig vara ett tandimplantat som kunde göras i Jämtland. Anledningen var ett kolagodis.

Fredagskväll och hemmabio i Krokom. Stefan hade laddat upp med läsk och en stor påse godis. Med en suck sjönk han ned i fåtöljen. Veckan hade varit lång och nu ville han bara koppla av. Han kunde inte hålla sig. Redan under förtexterna började godiset slinka in i munnen. En seg kola. Mums. Men jäklar, vad hände?

En gammal plomb hade fastnat i kolan och lossnat. Vilket eländes skit! Stefan kände försiktigt efter med tungspetsen. Det kändes inte alls bra. Det blev inget mer godis denna kväll och han hade svårt att fokusera på filmen.

Rekommendation – ett tandimplantat

Hela helgen hade Stefan ångest över att behöva gå till tandläkaren för att åtgärda problemet. Han fick i alla fall en akuttid på måndagen och en tillfällig lösning sattes på plats. Tandläkaren rekommenderade honom ett tandimplantat som permanent lösning. Resterna av den gamla tanden var nämligen för dåliga för att bygga vidare på.

Så fick det bli. Som tur var så behövde han inte resa långt för att få det fixat. Det gick att få gjort tandimplantat i Jämtland. Ett par veckor senare sattes en titanskruv på plats i käkbenet. Den skulle få läka fast i några månader innan en naturtrogen fast tandprotes sattes dit, en som skulle matcha hans naturliga tänder. Sen skulle Stefan kunna äta godis igen. Läs mer här om varför ett tandimplantat kan vara till nytta: tandimplantatjämtland.se

28 Sep 2022